Cresterea competitivitatii INTERFLOOR SYSTEM S.R.L. prin implementarea unui magazin online
www.fonduri-ue.ro
Bine ai venit! Autentifica-te sau inregistreaza-te!
Contact rapid: 021.211.31.38 
Radacina » Tapet PVC si Protectii pereti » Tapet PVC


Vreau sa primesc oferte!
Nume:

Email:

Ordoneaza:
Pagina 1 din 1: 
1
Tapet PVC omogen cu grosime totala 1.0 mm. Tratament de suprafata PUR, rezistenta sporita la produse chimice, intretinere usoara. Tapet special pentru blocuri operatorii,camere curate, spatii depozitare, magazine. Produs 100 % reciclabil.
45.52 Lei/mp
Tapet PVC eterogen cu grosimea de 0.92mm. Strat de uzura din vinil transparent si suport din vinil colorat. Recomandat pentru : dusuri, bai, coridoare, etc.
76.31 Lei/mp
Tapet PVC eterogen cu grosime totala 1.5mm. Strat de uzura format din 100% vinil pur in grosime de 0.65mm. Tratat antimicrobian Sanosol®. Tratament de suprafata Protecsol® . Tapet special pentru blocuri operatorii si camere curate. Produs adaptat pen...[mai mult]
85.68 Lei/mp


Ordoneaza:
Pagina 1 din 1: 
1
X
   Despre noi
Preturile din acest site contin TVA. Fotografiile au caracter orientativ. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Facem eforturi pentru a elimina orice erori. Daca totusi ati semnalat o eroare, va rugam sa ne contactezi pentru a o remedia. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica oferita de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.

Ultimele categorii vizitate:

Tapet PVC

Ultimele produse vizitate:

2018 © Interfloor System

Based on GTShop
Magazinul contine 428 produse

Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"

"Investitii pentru viitorul dumneavoastra!"

Titlul proiectului
Cresterea competitivitatii INTERFLOOR SYSTEM S.R.L. prin implementarea unui magazin online

- proiect co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala -Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati
www.fonduri-ue.ro


Continutul acestui material nu reprezinta
in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii
Europene sau a Guvernului Romaniei.